elvarme ER dyrere… derfor er det en god investering at skifte!

elmaaler_full

Huse opvarmet med el er dyrere at bo i, og det er en af grundene til at huskøbere ofte vælger dem fra. Men faktisk er det ikke så dyrt at skifte til f.eks. fjernvarme som mange måske tror, og den efterfølgende besparelse på varmeregningen gør investeringen værd at overveje – hvad enten du bor i et hus med elvarme, kigger på nyt hus, eller har et hus med elvarme som er svært at sælge.

Vi er parate til at give dit et godt tilbud på at skifte den dyre elvarme ud med et billigere og mere energirigtigt alternativ – kontakt Niels Thomassen på mobil: 22 22 56 50, eller e-mail: nt@aabyhoejvvs.dk, og hør hvordan det gøres og hvorfor det er en god forretning.

Læs mere om emnet i denne artikel i Jyllands Posten  “Derfor gider vi ikke huse med elvarme”


Comments are closed.