kogende vand i hanen – kaffe/the/pasta på nul komma fem

introductie_flex_nl

Minut-suppe … på ét minut – historien om Quooker
Det startede egentlig i 1970. Den hollandske ingeniør Henri Peteri blev involveret i en international fødevarekoncerns udvikling af Minutsuppen. ”Man skal bare hælde kogende vand på suppepulveret, og så har man Minut-suppen”, lød devisen, meeeeen, Henri var ikke imponeret, for det tog jo mindst fem minutter, at koge vandet, så nogen minut-suppe var det vel næppe?

Det, der startede som et hobby-projekt og en skæv tanke, udviklede sig til en sand besættelse, og Henri Peteri knoklede i døgndrift for sin vision – en vandhane, der konstant løb med 100°C kogende vand.

Miljørigtig bekvemmelighed!
Set med vor tids grønne briller, er Quookeren intet mindre end en genistreg. Sammenlignet med en kedel vand på et gasblus, en el-plade eller et induktionskomfur er Quooker nådesløs. Heller ikke en traditionel elkedel kan overmatche Quookerens minimale el- og vandforbrug. Ca. 50 øre koster det i døgnet for de godt 500.000 europæiske Quooker-brugere at have en konstant kilde af kogende vand til madlavning, rengøring, kaffe og the, til rådighed.

Convenience, vand- og energibesparelse er således omdrejningsaksen i Quookerens 41- årige rejse fra tegnebræt til det moderne køkken – omsider kan vi få minut-suppe ….. på ét minut.

99% tilfredse kunder
Der er flere end 100.000 brugere af Quookere i Danmark (og flere end 500.000 i Europa). I 2009 lavede man en stor kundetilfredshedsundersøgelse, hvor 99% af de adspurgte udtaler at de er tilfredse med deres Quooker. Det taler vist for sig selv!