få bedre indeklima og spar penge med et ventilationsanlæg

Danfoss-Air_600px

Et bedre indeklima giver et bedre hjem
Moderne huse er særdeles godt isolerede for at spare på energien og reducere indvirkningen på miljøet. Lufttæthed er imidlertid en ulempe med et velisoleret hus. Når den naturlige luftstrømning reduceres, er det nødvendigt med en effektiv mekanisk ventilation.
Et veldesignet ventilationssystem er både energieffektivt, lydsvagt og æstetisk tiltalende. Endvidere sikrer ventilation et sundt indeklima og medvirker til at undgå problemer med f.eks. fugt, svamp og allergi.
Fordelene er utallige, og med Danfoss Air systemet kan du få det hele.

Varmegenvindings princippet
Danfoss Air systemet anvender varmen fra f.eks. køkkener og badeværelser til opvarmning af indblæsningsluften til en behagelig temperatur. Dette giver både luftfornyelse og et sundt indeklima.
Systemets hjerte er varmeveksleren, der består af to separate, isolerede luftkredsløb. Det ene er sluttet til friskluftsforsyningen, og det andet er sluttet til udsugningssystemet, som fjerner varme og fugt fra f.eks. køkkener, badeværelser osv. Når udsugningsluften når varmeveksleren, overføres varmen til friskluftsindtag via et antal varmeledende elementer.
Danfoss Air systemet genbruger på den måde den energi, der findes i udsugningsluften, og reducerer derved energiomkostningerne og miljøpåvirkningen sammenlignet
med naturlig ventilation.
Danfoss Air systemet udskifter typisk luften fuldstændigt i et hus i løbet af en periode på to til tre timer.

Komplet luft styring
Danfoss Air systemet giver en uovertruffen brugervenlighed i en smuk trådløs styreenhed. På samme måde som med Air Unit følger også Air Dial vores designfilosofi. Derudover kan den trådløse styreenhed placeres næsten hvor som helst, så der er nem adgang til den.
Brugergrænsefladen gør det muligt for dig at se systemstatus, aktivere forudindstillinger og maksimere ydelsen. Indstil og glem alt om det, eller hvis det ønskes, styr ethvert aspekt af driften manuelt. Du kan endvidere vælge den indbyggede Demand Controlled-tilstand, der gør det muligt for systemet automatisk at justere luftskiftet i henhold til input fra en fugtføler. Du kan endda tilpasse driftsprofilerne, så de passer præcist til din families livsstil. Tilslut ganske enkelt via Ethernet, og tilpas fra din pc med Danfoss Air Control-software.
Danfoss Air systemet giver dig fuldstændig og let kontrol over indeklimaet og gør i sandhed dit hjem til et intelligent hjem.

Miljørigtig teknologi
Varmevekslerens kerne er baseret på såkaldt modstrøm; dvs. at udsugningsluften passerer et antal varmeledende elementer, som derefter overfører varmeenergien til indblæsningsluften, der passerer elementerne i den modsatte retning. De to luftstrømme er aldrig i direkte kontakt, og varmevekslerens effektivitet betyder, at det meste af varmeenergien genvindes. Dette giver betydelige besparelser og reduceret energiforbrug til fordel for miljøet sammenlignet med naturlig ventilation.